Een gedreven waarde in kwaliteit

Ervaring

De liefde voor het vak, die werd van vader Wilfried op zoon Kristof doorgegeven. En bij elke generatie kwam daar een pak expertise bij. Want onze wereld, die staat niet stil. Wij scholen ons steeds bij om op de hoogte te zijn van de recentste ontwikkelingen. Ook onze medewerkers hebben elk hun specialisme. Met een interieurarchitecte en energieadviseur/calculator in huis kunnen wij elk project op de juiste manier aanpakken.

Ervaring
01

Persoonlijke aanpak

Zowel grote projecten als een kleine herstelling, elke opdracht verdient onze aandacht. Met onze persoonlijke benadering bouwen wij aan duurzame relaties met onze klanten. Onze klanten waarderen de integriteit van onze medewerkers, de kwaliteit van het uitgevoerde werk en snelheid waarmee we onze klanten van dienst zijn. Onze medewerkers zijn, net als onze klanten, onmisbaar voor ons en samen met onze leveranciers zijn zij de fundamenten van ons bedrijf. 

Persoonlijke aanpak
02

Onze kernwaarden

  • Vakmanschap

  • Teamwork

  • Vernieuwing 

  • Respect en eerlijkheid

  • Kwaliteit en klantvriendelijkheid

groepsfoto
03
Bekijk onze realisaties

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent