Zin om ons team te versterken?

Technieker cv / sanitair

Depannage, onderhoud, montage en opstart van machines/installaties van verschillende merken en types; Je draait mee in een team van ervaren servicetechniekers en neemt, na een inloopperiode van 6 maanden, actief deel aan een wachtsysteem met beurtrol. Je wordt ondersteund door je collega’s, een technisch expert en de zaakvoerder.

Monteur sanitair en centrale verwarming

Taken : Als monteur sta je dagelijks in voor de installatie van centrale verwarming en sanitair. Je werkt zowel voor grotere nieuwbouw- en renovatieprojecten, als voor kleinere installaties bij particulieren en KMO’s. Profiel : Je volgde een technische opleiding (elektriciteit, sanitair of centrale verwarming) of je bent gelijkwaardig door ervaring VCA-basisattest is een pluspunt Ervaring met TIG...

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent